Då var det klart!

Jag pratade med dottern precis, dom åkte ju upp för att titta på lägenheter och nu är det klart. Kl 15 skrev dom på kontraktet för en lägenhet, deposition är lagt och dom har till och med fått nycklar. Jag tänker inte skriva ut var lägenheten ligger för jag känner ju inte alla som läser min blogg, hoppas att det är helt okej för er. Ni kan vara vilka dårar som helst även om jag inte vill tro det.

Jag kommer åka upp i sommar i alla fall. Eftersom jag inte kommer ha semester så kommer det bara bli över en helg men den helgen tänker jag umgås med min dotter så mycket som det bara går även om jag har massa kompisar däruppe. Som tur är bor man ju bra så det går att åka upp utan att byta allt för många gånger. Det går även bussar nästan direkt upp så det kommer nog inte vara några problem och jag tror nog att hon kommer att komma ner när hon har tid, lust, längtar efter mamma osv.

Lägenheten dom får hyra är möblerad så det gäller att hitta någonstans att ställa alla dotterns grejer. Jag kan låna lite av hennes saker sålänge. Mitt förråd är inte fullt så där går det också in en del.

Det blir nog bra det här (intalar mig det).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback