Dagen

Jodå, jag hittade allt till stället där jag skulle på kursen, jag behövde inte ens ha på GPS:en, damn liksom!

Dagen flöt på, jag fick information i hur man blir instruktör i städ. Nu skrattar ni säkert, vadå liksom, städa kan väl alla? Då har ni aldrig städat på andra ställen än hemma. Det finns många regler, städsystem, färgsystem, förkortningar och annat. Nu ska jag tydligen bli instruktör då, eller åtminstone ha den utbildningen i fall någon dag.

Kursledaren känner jag lite sen innan då hon har kontoret på samma ställe där jag jobbade i 8 månader. Hon var skitbra på att lära ut, rätt kvinna på rätt plats helt enkelt.

Sen var det mat, det hade dom skickat efter från ett ställe i stan, sist jag var på kurs åt vi där på plats, skitbra mat, skitgott och helt gratis, i alla fall för oss som var på kursen.

Det var praktiska övningar, jag skulle demonstera hur en dammsugare fungerar. Man ska kolla så sladden är hel, om påsen är full, skit i dammsugaren, slangen och annat. Ergonomiska ställningar osv.

Ja hela dagen flöt bra och det gick fort som attan. Vi var bara 3 stycken. Ja det var vi som blev utvalda liksom.

Sen åkte jag hem.

Ja jag vet, jag fotade medan jag körde men det var lugnt, jag är kvinna, kan göra två saker samtidigt faktiskt!

 

Jag kom tillbaka till Samhall istan för att lämna bilen och åka med en kommande kollega hem. När vi skulle sätta oss i bilen så ringde min handläggare på AF och ÄNTLIGEN har fd chefen och han kommit överens om tid. Imorgon 9.30 ska jag skriva på papper om provanställning. Får se när det blir, kan bli på måndag, hoppas på det! Det är fan massa yaaaaay på det vill jag lova!

 

Nu är jag så trött att jag lätt skulle kunna sova för natten men då vaknar jag la kl 4 och får rulla tummarna tills jag ska åka med bussen tillbaka till Samhall här i stan.

 

Har ni haft en bra dag? Haft sol? Ja det har vi haft också faktiskt och då är man inomhus liksom.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback