Dan före dan

På jobbet var det rätt lugnt. Vi skulle få besök av en högre chef än min chef och det är en kvinna. Det skulle vara finstädat. Vem åkte på det tror ni? Precis, Greta! Eller näe, jag såklart. Det fick bli några vändor varje timme för mina jobbarkompisar går ju ut och in, skiter och har sig, lämnar spår efter sig som dom tydligen inte kan ta bort själva. Karlar!

Sen blev det det vanliga, borsta svep, tvätta microdukar osv.

Sen blev det möte med denna kvinna som jag städade för, det tog väl en timme. Sen var det lunch och jag fortsatte att städa upp efter andra.

Slut på dan!

Eftersom jag börjar 6.30 imorgon på ett annat ställe så gick jag en halvtimme tidigare idag istället. Jag gick hem till min dotter. Det var saker högt och lågt, pratade lite med dom sen tog vi lite lådor som skulle till mitt förråd. Jag fick med mig all mat som var i deras frys och kylskåp. Mycket blev slängt. Vad sägs om kycklingklubbor från oktober -11? Ja lite sånt. Nu är min frys sådär sketfull igen men jag slipper i alla fall handla mat på ett tag.

Nu är min dotter och träffar lite polare för sista gången på länge. Runt 19 ska vi träffas utanför ICA och jag ska bjuda dom på thaimat på ett ställe. Dom har ju ingen mat, dom har heller inget att äta med!

Imorgon åker dom ner till pojkvännens place i Götet och sen åker dom uppåt men hon kommer tillbaka på lördag för att lämna bilen. Bilen ska säljas här på plats. Då löser hon billånet med det och får några kronor över får vi hoppas. Det kan behövas däruppe.

Återkommer när jag kommer hem ikväll.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback