Fredag ffs!

Kolla in detta vackra träd, skit i stammen nu men bladen, dom är ju jätte...vackra.




Jodå, jag jobbade på utan att somna. Norrmännen åt frukost, eller några i alla fall, andra tog bara en kaffe..eller en starköl! Medan en del var bakis var dom andra lite fulla fortfarande så varför inte dricka lite till liksom.

Dessa herrar och damer har nog aldrig varit på hotell förut. Dom behöll nycklarna tills dom skulle åka hem. Tänkte inte alls på att det kanske skulle in annat gäng och innan annat gäng ska in så måste vi ha rivit bort alla sängkläder, bäddat nytt, städa och annat. Det var lite dötid just därför. Dessa var också en rundtur till pappersbruket, undrar hur det gick med bullriga maskiner och annat när dom var så pass bakis eller runda under fötterna.

När dom skulle åka så var det några som frågade om det fanns mer öl, nej det var slut men åh där fanns det ju cider, jaja ta då för helvete. Att sen sitta i en bil 7 timmar hem i den här värmen verkar dom inte alls tänkt på. Deras bekymmer.

När alla hade åkt började vi städa. Hoppsan, det låg rödvin i en påse, men se där ja, det gick inte att slänga det utan att skvätta rödvin på en vit vägg, det hade runnit och det tog jag hand om. Synd bara att dom verkar ha hittat nåt medel som gjorde att det sen inte gick bort med det vi använde. Om dom talade om detta för oss? Hepp inte en stavelse yppades!

Lambi här ville också säga hej. Han är lika mjuk som skithuspappret. Lambi - om röven själv får välja!



Nåja, det var en bra dag trots allt. Varmt som fan bara men det hör till!

Har sovit en timme men är astrött men imorgon ska jag vara vaken före kl 9 då det är dags att göra sig iordning till kusinträff, japp, den kusinträffen som min syster la på både ESC och cruisingen i stan, hon är bra på att tajma hon.


Förresten, när jag och dottern stod på balkongen igår så såg vi detta.

Ja precis, grått plåttak! Eller näe okej, en luftballong! Jag skulle personligen dö av att sitta/stå/åla/ligga eller annat i en sån. Jag har höjdskräck.

 

1993 skulle jag träffa min fd sambo för första gången på Liseberg. Han som hade blivit lite kär i mig redan innan efter några månaders telefonkontakt tyckte det skulle vara skitromantiskt att ta med mig upp i Pariserhjulet. Det slutade med att jag satt på golvet i den där korgen och ville bara ner medan han berättade hur fint Göteborg var på kvällen. Jätteromantiskt verkligen. Sen tog vi in på hotell i några timmar, där var det lite mer romantiskt om vi säger så. Sen hängde han med mig hem, 2 månader senare flyttade han hem till mig från Helsingborg. Joråsåatteeee.

Ja det var väl allt för nu.




Kommentarer
Postat av: Martina

Åh årets första ballonger liksom! Det är speciellt tycker jag. Nästan lite sommarkvällsförsmak.

2012-05-25 @ 21:24:12
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback