Hemma igen då

Vi åkte redan 8.20 för kl 8 var dottern klar hemma och satt och trummade med fingrarna på köksbordet och jag hade ju gått ut så det var bara att åka. Det är 4 mil och tar en halvtimme, tåget skulle gå 9.30.

Vi var ju väldigt tidigt ute så att säga. Dottern var tvungen att göra nr 2 och tar det över 3 timmar med tåg upp så måste man ju göra det innan och på tåget gör hon tydligen inte sånt, pinsamt ni vet. Så ja..


Har man en mamma som fotar det mesta så får man räkna med att..ja att allt fotas.

 

Sen var det ju lite dötid.

 

 

 

Solen sken men det blåste halv storm. Vi skulle gå ut och vänta.

 

 


I förrgår var hon hos en kompis som kan det där med hår så min dotter gjorde en hårförlängning.

När vi stod där i några minuter så kom det ett tåg, det stod att det skulle till Uppsala via Sthlm eller hur det nu var, men den skulle komma lite tidigare än det tänkta tåget så vi blev lite osäkra. Tåget såg ut som att det fanns djur ombord, getter, krokodiler, bävrar och annat farligt. Vi gick in igen.

Dotterns pojkvän som skulle med upp (dom ska ju bli sambos däruppe) åkte från Göteborg och skulle sitta på samma tåg. Hon ringde och frågade om han satt i djurvagnen men nej det var inte det tåget. Sicken tur!

 

Det kom in, hon steg på, jag vinkade på pojkvännen och sen åkte dom, jag tog bilen, satte på stereon, sjöng med, headbangade i ratten, låtsades som att jag fyllekörde, sicksack över hela körbanan, stångade vajerräcket och så..eller också skojar jag bara..det var trästaket...eller näe.

 

När jag kom hem kom jag på att jag nu skulle passa på att åka till tippen med massa skit, så jag gick in i klädkammaren, slängde alla mina kjolar, trasiga nätstrumpor som det är hål i grenen, fort ska det gå! Eller näe, men en massa skit blev det, bära ner skiten, hämta mer, in i förrådet och se om det var nåt där som man kunde slänga och sen åkte jag då till tippen. Det är lördag, dom flesta är lediga och då kom naturligtvis alla på idén att åka till tippen. En del slängde skit, andra slängde sina fruar, en man stod och funderade på i vilken container han skulle slänga henne, han bestämde sig för brännbart. Eller också skoja jag där också.

 

Sen åkte jag hem, så nu sitter jag här skittrött men känner mig nyttig. Kl 17 ska jag tvätta så jag ska nog vila några timmar, eller om jag sover till 16.50 kanske. Får se.

 

Hoppas att ni får en förjävla underbar lördag!

 

 


Kommentarer
Postat av: felicia - fotokobran

jag vet inte om du är en av dem som läser min blogg, men det skulle betyda enormt mycket om du ville slänga in en kommentar om vad du gillar att läsa på en blogg, och vad jag kan skriva mer om! :)

http://fotokobran.se/2012/may/vad-vill-ni-se-mer-av.html

kram! :)

2012-05-05 @ 22:04:33
URL: http://fotokobran.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback