I think I´m in love

Jag kan inte sluta att tänka på henne, jag kan inte sluta att vara nyfiken på henne. Hon verkar ha det där lilla extra som ingen annan har. Hon har säkert fel och brister som dom flesta men det är väl det som är charmigt.

Jag såg henne runt 16 igår, hennes avatar var underbar, ren, naturlig och inte alls så spacklad. Jag har hört att hon är smart, har högt IQ. Hon är lång och smal, jag gillar egentligen inte så långa, inte så tunna heller men hon..hon slår nog allt jag kunnat föreställa mig. Jag vill ha henne! Jag SKA ha henne, jag ska göra allt i min makt!

Samsung Galaxy note heter hon och är något i hästväg. Bättre prestanda, bättre skärm, bättre upplösning och allt, japp hon verkar slå Iphone! Något stor att hålla i men så praktisk ändå. Hade hon inte varit så tunn så hade jag inte kunnat hålla henne i handen och prata i den. Det är nog mer en mansmobil men va fan, jag gillar utmaningar. Jag SKA ha henne en dag, en vacker dag. Dock inte idag då för det pissar ner ute. Regnet är här efter några dagars soliga dagar.

Förövrigt gick jag upp 4.30 idag. Måste ju lixom bli trött till imorgon kväll då jag nog måste gå och lägga mig kl 20 för att orka gå upp kl 4. Igår somnade jag runt 22. Det går bra nu.

Ha en bra dag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback