Kusinträff på Aspö

Förra året hade vi kusinträff med kusinerna på mammas sida på samma ställe. Igår var det pappas sidas tur. Det var några som inte kunde komma, lite synd men det är ju så när folk inte bor i samma stad.

Det var lite mulet, solen hade lite svårt att bestämma sig men det var bara skönt, en gassande sol hade bara gjort det lite jobbigt. Men senare bestämde den sig för att stanna.

Jag hade inhandlat nya jeans och en pikétröja dagen till ära. Jag tog dock inga kort på mig själv på kusinträffen men hemma.

Ja jag vet, jag är ett fetto och ni kan ju bortse från tvätten som hänger till höger. Dom brukar få hänga där till nästa tvättdag. Orka liksom.

Okej här får ni en gratistitt på min jeansröv också, varsågoda

 

Jag åkte med dottern till Aspö, där var syrran och hennes sambo och fixade maten. Jag och dottern fixade dukningen.

 

Sen dök syrrans son med flickvän upp. Dom är så underbart söta ihop och snart flyttar dom antagligen ihop.

 

Jag tog även ett kort på min dotter och syrrans tös.

 

Sen kom maten fram, alla tog och jag, syrran och hennes sambo tog sist men gud så gott det var! Afrikansk gryta hette det visst.

 

 

Min kusin rätt fram bor i Sthlm och spelat med i nån produktion på SVT som jag inte minns namnet på. Hon har även stått på "Allsång på Skansen" ihop med Johan Glans där dom gjorde nån rolig sketch. Hon är i skrivande stund mammaledig till en liten tös på 10 månader.

 

Sen var det lite lekar som en kusin med mamma hade hittat på. Tipspromenad om oss i släkten. En fråga: "Vad drack Sune i baren på Mallis?" Det var tydligen flera som visste, inte jag dock. Svaret var Lumumba, jahaaaaa, jag chansade på Dry Martini men det var ju fel...tydligen.

 

Sen var det fika.

 



Ni fattar ju..hallongrottan..om flatan själv får välja


Sen blev det fler lekar, karlar som skulle måla nagellack på alla tio naglar, det var hejdlöst roligt. Sen tävlade jag då. Vi tjejer skulle spika i två långa spikar i två brädor som satt ihop. Min första spik blev sned, jag fick en ny och då jävlar hamrade jag skiten ur den..med båda händerna! Och en till då men jag vann inte men jag kom inte heller sist, det ni!

Sen blev det grillning, jag var så jävla mätt att jag sket i korven. Klockan blev rätt mycket och 22.45 var jag hemma, sket i crusingen och kollade istället på ESC och det vet ni ju sen förut att jag inte ångrade.

En bra lördag med andra ord!




Kommentarer
Postat av: Malin

Vilken härlig sommarfärg på din nya t-shirt! =)

2012-05-29 @ 22:17:49
URL: http://dahlian.blogg.se/
Postat av: Anette2

Så snygg du var på bilderna Sune ! Urläcker !

2012-06-12 @ 13:39:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback