Må du brinna i helvetet!

Jag såg att flera hade lagt ut ett videoklipp och att det upprörde flera. Jag klickade på en länk på Twitter och fick se ett 4 minuter långt klipp, jag kunde inte se mer än 1 minut innan tårarna trillade ner på min kind.

Vet inte om ni sett det och nu är det borttaget på Youtube tror jag. Det var i alla fall en 18-årig mamma som misshandlade sitt 10 månader gamla barn, barnet skrek, mamman drämde flera gånger en kudde på honom/henne medan barnet fortfarande skrek, örfilade och sparkade till och med..barnet låg ner. Medan allt detta skedde stod en vän till mamman och filmade alltihop, barn fanns i rummet och INGEN gjorde något! Hon som filmade skrek mammans namn flera gånger och efter skakade jag bara, varför gjorde hon inget? Sen läste jag artikeln i Aftonbladet. Vännen hade filmat för att sätta dit mamman och gick sedan till polisen med den..men 4 minuter?? Är inte det medhjälp när man inget gör nåt??

I alla fall så läste jag också i artikeln att mamman har avtjänat sitt straff i november och då ska en domstol besluta sig för om hon ska få tillbaka barnet. Vadå tillbaka?!! Hon ska ta mig fan inte ha barn! Barnet ska inte ha henne som morsa, hon/han ska få ha en trygg uppväxt och ska inte ens behöva träffa fanskapet igen. Jag blir så arg!

Må fanskapet brinna i helvetet!


Kommentarer
Postat av: Sussie

Jag vet inte vad som är värst, att detta får förekomma varje dag någonstans i världen eller att många vuxna människor inte reagerar utan hellre tittar bort.

2012-05-13 @ 05:52:43
Postat av: marros

Ja läste kommentarerna på en sida där videon låg och kvinnan som filmar var en hjälpreda som förut hade försökt stoppa det men själv åkt på stryk. Å att de va därför hon filmade det för att kunna bevisa för polis.

Men en annan skulle ju bli totalt galen. De e så sjukt.

2012-05-13 @ 10:14:53
URL: http://marr0s.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback