Måndag!

Igår kväll trodde jag det skulle gå hur dåligt som helst att somna, många tankar som virvlade omkring i huvudet men döm om min förvåning när jag somnade strax efter 23 och sov hela natten! Imorse vaknade jag visserligen med ett ryck, alarmet fick mig att tro att nån jävel ringde och väckte mig. Detta alarmet kan väcka upp döda, få alla maskar ur jorden och tro att det är på land dom ska leva resten av sina liv och det skulle säkert kunna få igång en jordbävning om man nu hade bott i ett sånt område där det härjar sånt, då kanske!

Jag hade ställt klockan på 5 och det var också då jag gick upp utan gnäll. Ute sken solen, bara det liksom, det var ljust ute! Sist när jag jobbade var det så där jättemörksvart liksom, det var också snö, iskallt så snoret kunde agera istappar hur lätt som helst. Nu behövs bara en vårjacka, ja inte bara men som..ja..som jacka.

Det ska bli kul att återse jobbarkompisarna, ja i alla fall dom flesta, dom andra ignorerar jag så mycket som möjligt.

Nu kanske det kommer en livligare blogg igen, en blogg full av...liv. Mycket har jag ju skrivit om förut men ja, det kanske händer lite mer för mig om dagarna. Ica kanske inte kommer vara lika aktuellt mitt på dagarna.

Aja, ni märker vad det blir. Ni hänger väl med? Bra!

Nu ska jag klä på mig och fixa till mig. Vi hörs i eftermiddag!

Ha en förbannat underbar måndag alla söthuvuden!



Kommentarer
Postat av: Sussie

Skönt att se att det är fler som kliver upp med tupp f n. Solen skiner fåglarna sjunger men frost på backen.

2012-05-07 @ 12:28:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback