Röd dag

I almanackan är det en röd dag. Det finns stackare som jobbar på röda dagar också, jag ska nog se till att jag aldrig får några såna jobb mer, har haft det och det sög rätt mycket getarsle att åka iväg och jobba när alla andra kunde ligga kvar i sängen och pilla sig i naveln, mata flickvännen/pojkvännen/sambon/KK:n/eller nån annan med diverse tuggbara saker. Idag är det jag som ligger i sängen. Dock blir jag inte matad med nåt, det suger lite elefantbak måste jag säga. Här får jag mata mig själv minsann!

Imorgon är det klämdag, någon frivillig som jag kan få klämma på då? Imorgon är det också många som är lediga, dom som kan ta ut såna dagar. Jag däremot har inte jobbat så länge att jag kan göra det så jag ska jobba men det gör inget för jag jobbar gärna och vet ni vad jag kom på igår eller om det var i förrgår eller nån annan jävla dag. Min mage, ja min mage har ju varit rätt bajsig ett bra tag men nu när jag fick veta att jag fick en visstidsanställning så har den skött sig rätt finemang faktiskt och jag vet nu varför. Inre stress är aldrig bra att ha och det är väl det jag haft. Jag var orolig över ekonomin varje månad, hur skulle det gå ihop? Skulle det gå ihop? Jag kunde aldrig köpa nåt utan att det sved i ekonomin. Klippte jag mig för 220 kr så fick jag istället skita i att gå ut den månaden, det är ju inga pengar egentligen men det var mycket pengar för mig som inga hade.

Nu får jag hoppas att magen kommer bli bättre då jag vet att pengarna kommer sitta på kontot och förhoppningsvis några kronor mer än jag haft i 3.5 år. Jag klagar sällan, jag anser att det är ingen idé, det blir inte bättre för det liksom. Jag får lite krypningar i kroppen när jag ser folk klaga, gnälla, sura och annat JÄMT..för helvete ta fram det som är positivt istället, det är tröttsamt att läsa sånt jämt ska ni veta! Va som jag, en clown!

Nu har jag kommit på en annan sak som suger ollon. Jag kan inte ha Spotify i mobilen förstår ni, näe för jag har fel version på det också. Nu är det alltså Instagram, Rumble och Spotify jag inte kan ha. Jag känner mig lite som Stig-Helmer som har omoderna saker. Den går att uppgradera men då har vi Samsungs kukprogram som heter Kies som också suger både det ena och det andra som dessutom inte fungerar, nej då, då hittar den inte min mobil förstår ni. Vadå inte hittar?! Den finns här, den ligger på min mage i skrivande stund!

Jag vill ha en Samsung Galaxy note, japp en sån vill jag ha, då kan jag ha ALLT redan från början. Jag kan köpa en sån i höst om jag sparar, då kommer jag säkert vara som Stig-Helmer igen då den gått ur datum och det finns nåt annat som är bättre. Nej jag klagar inte, jag gillar min mobil men det är rätt tröttsamt att inte ha sånt som är självklart för alla andra att ha i mobilen.

Osså återigen, RÖSTA som FAN på min väns hus, nu är det bråttom, det är skitbråttom att komma upp till topp 5, röstar ni inte så suger ni också rätt mycket både det ena och det andra för det är lite som en plikt tycker jag. Att hjälpa varandra och sen bli hjälpt själv just därför. Eller ja, ni suger inte för ni är ju mina läsare men för helvete RÖSTA! Tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback