Så vare måndag igen

Jorå, jag kom inte i säng så tidigt igår så redan när jag satt i soffan på jobbet ville jag sova igen. Jag satt där och tänkte lägga mig ner någonstans, fantiserade om var bara. I killarnas omklädningsrum finns det en tältsäng. Tyvärr så finns det killar som börjar kl 8 så där skulle jag alltså ligga och sova medan dom kliver in. Dom skulle ropa till sig resten av styrkan, peka och asgarva och då skulle jag vakna med knullrufs, jättesmå ögon och dreggel på kudden. Helt uteslutet alltså.

Jag kvicknade till när det kom två nya tjejer. Jag fick visa den ena runt, visa var hon kunde klä om, jag stannade kvar och synade varje cm av hennes nakna kropp..eller näe. Hon bytte inte om, det hade kvittat..så kan vi säga.

Jag städade på kontoret och sen var det möte. Chefen utsedde mig till sekreterare. Jag skulle skriva stödord, jo tjena, hade jag inte skrivit lite mer än det så hade jag inte kommit ihåg ett skit, det var en hel del. Den nya chefen presenterade sig...inte för det gjorde vår nuvarande. Alla visste ju att det skulle bli han typ och han har varit där ett tag så nej det var ingen nyhet.

Efter jobbet gick jag till dotterns lägenhet, där väntade min pappa och pappas frus systers man med bil och släp för idag skulle lite saker upp till min lägenhet. Ja allt det som är på fotot nedan.



Den gamla tevebänken skulle jag ringa till second hand om att dom fick hämta den med folket som var här tog med sig den till tippen istället, gött, då slipper jag ha den här.
När dom bar upp så var dörren öppen och hittade inte mina katter på ett tag. Jag fantiserade om att båda hade rymt, klappat stenhårt med tassarna på varje dörr dom passerade i hopp om att få komma in och gömma sig och få ett roligare hem.

Efter en halvtimme kom Nogger fram under badkaret och Iza hade krupit under madrassen, dom hade sin chans men tog den inte liksom.

Katterna undersöker allt det "nya" och försöker komma in i lådorna i "kuben", ska nog spraya citron där i så dom håller sig borta. Får se vad dom ställt till med när jag vaknar i morgon. Kanske dags att börja spara på det lilla jag har i ekonomi och köpa nytt den dagen dottern kräver att få tillbaka allt när dom hittat en omöblerad lägenhet.

Vädret har varit enormt skönt idag, värmen är borta..eller åtminstone inte så varmt. Det ska regna imorgon så det ser vi fram emot för nu är det pollen all over liksom.

Ja det var allt för mig, tidig kväll blir det för jag är så trött att jag skulle kunna falla med huvudet i tangentbordet och sova så hela natten. Hur många har haft hela alfabetet i fejset? Precis!


Kommentarer
Postat av: Linda aka Javamorsan

Åh snögg tv hörru!! Ibland får man helt enkelt göra slut med tjockisarna utan att man är elak för det ;)

2012-05-29 @ 10:00:49
URL: http://www.mondoblog.se/blabar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback