Solen skiner för fullt!

Inatt låg jag och pratade och löjlade mig på Twitter till kl 2, hon är nåt utöver det vanliga. Om ni tycker att jag är rolig och väldigt skev så är hon värre. Min tvillingsjäl när det gäller sånt alltså.

Jag vaknade 9.53 och en kvart efter ringde dom på AME och babblade på..dom hade inte hört att jag fått provanställning, bra handläggare på AF man har som sa att han skulle fixa det där med dom..eller inte. Sen ringde en annan från AF som var på AME och undrade hur det nu kommer att bli. Om JAG vet det? NEJ! För han på AF och min fd chef skyller lite på varann och då händer det ingenting.

Nåja, jag ska ringa min handläggare på AF kl 13 och nåde honom om han inte är tillgänglig då. Jag måste ju för bövelen skriva på papper att jag ska få anställning på mitt gamla jobb! Sengångare hela högen!

Idag skiner solen igen, underbart väder, jag och Ewa ska väl gå på stan lite är det tänkt. Lämna lite papper till soc och sen bara njuta av solen. Låta den få skina över mitt trötta och kritvita ansikte kanske. Det är tanken i alla fall.

Nu ska jag topsa öronen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback