Solig söndag!

Igår skrev jag ju att jag hoppas att jag inte vaknar klockan 7 imorgon (läs idag), det gjorde jag inte heller...utan 7.02! Jorå, då vaknade la jag då. Tänkte somna om men tänkte, men va fan jag ska ju vara på jobbet 6.45 imorgon så det är lika bra att vara vaken och somna tidigt. Det är fan vuxenpoäng på det! En massa sånt. Jag låg kvar i sängen till kl 8 då jag gick upp och blev nästan omkullsprungen av Iza och en pipande Nogger efter henne. Hon är lite som Nasse eller Lille Skutt.

Jag la disk i blöt och sen städade jag skithuset när jag skulle borsta tänderna, det blir ofta så för mig, jag kan inte bara göra en sak därinne, nej då nej då, då ska det städas..kl 8 på en söndagmorgon!

På Twitter är mina vänner vakna till sent, upp väldigt tidigt och då är det aldrig "tyst" därinne jämfört med Facebook, där kan det vara tyst kl 00.00 och inte en jävel inne förrän runt 10. En skillnad och då har jag ändå mer vänner på Facebook än Twitter..eller följare och twänner som det heter. På Twitter lever jag ut, där kan jag skriva precis vad jag vill, på Facebook håller jag igen.

Idag skiner solen så det kanske blir en promenad sen när jag städat färdigt för städa ska jag!

Förresten. Tävlingen om en ommålning för min väns föräldrars hus är inte över och närmar sig med stormsteg till topp 5 som krävs för att ha en chans att vinna! Rösta nu för bövelen! Det går att rösta varje dag så please, "slösa" 2 sekunder av ditt liv och gör en god gärning! Huset är vackert men kan bli vackrare med färg! Tävlingen är HÄR! Tack!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback