Sommaren är här!

Vi kan börja så här..

Nu vet jag inte vad som är vad men det var varmt. Att städa ett helt hus är skitvarmt och då har sommaren bara börjat liksom.

 

Det kom in en dam genom dörren, vi hade aldrig träffats förut och hon ba: "Har du tänkt på hur varmt det är att ha bh nu på sommarn?! Jag dööör". Jag bara nickade och sen sa hon:"För du är väl en tjej va?!" Eh..skaffa glajjer lilla dam, nästa gång kan du få klämma om du vill?! Eller näe.

 

Eftersom jag var vaken länge igår så var jag astrött så jag hjälpte en kille att rensa ogräs. Ska vi prata lite om ogräs nu tycker ni? Vad sägs om att lägga dynamit i rabatter och gräsmattor? Så mycket lättare det hade vart då. Dom sitter ju också skethårt. Kan dom inte bara gå av av sig själva? Det är en sån gåva jag vill ha, att glo på ogräs och sen ploppar dom upp själva, helst ska dom även lägga sig i kärran också.

 

 

Men det är vackert ute nu. Ser ni den runkande killen bakom häcken? Eller näe, finns ingen men det såg bra ut i skrift.

 

När jag skulle hem så åkte jag till Netto och handlade lite. Hittade denna.

 

Det hjälpte liksom inte..om vi säger så.

 

På onsdag kommer det en ny tjej, det är ont om tjejer på mitt arbete, nästa måndag kommer det två till..hoppas dom är snygga, eller jag menar, hoppas dom städar bra.

 

Jag är slut som artist så ikväll blir det sängen kl 20. Ha en fortsatt fin kväll!

 

 


Kommentarer
Postat av: Britt

Hade varit toppen med ogräsätande djur...som lät bli att äta det som inte är ogräs...eller gift...eller grönmålad asfalt...

2012-05-21 @ 20:08:09
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback