Sundbacka

Ja jag vet att jag tjatar om tävlingen jag kämpar för, men jag tjatar gärna för en god gärning förstår ni! Har jag gett mig in i nåt så hoppar jag inte av bara sådär.

Min vän har börjat krypa, gå och springa här i den här vackra villan. Nu har min vän en liten 1-årig kille som tagit många stapplande steg här och nu springer han som bare den. Att han kl 6 kan ställa sig upp och hoppa i sängen till AC/DC gör att han blir ännu charmigare än han redan är för han är förbannat söt, mannen med grimaserna också kallad.

Huset har inte målats om på 25 år och då med linoljefärg. 50 meter från huset går en väg som gör att huset naturligtvis påverkas negativt.

Ni ser själva hur färgen flagnar. Det måste ju få målas om. Färg kostar massa pengar, särskilt till sånt här stort hus. Huset är vackert men TÄNK så mycket vackrare det skulle bli med en ommålning.

 

Vill ni göra en hel familj lyckliga? Visst hade NI blivit glada om ni vann en tävling om något som ni länge önskat er? Ja men klart som korvspad! Vem skulle inte bli det liksom.

Jag hittade en annan bild i en blogg, det är min väns systers som har den. Där ser ni även huset sommartid. Här är den.

Så nu tycker jag ALLA som besöker denna blogg går in och röstar! Ni kan rösta varje dag, har ni egna bloggar så dela gärna med er av tävlingsadressen ni också, ju fler vi är desto närmare topp 5 kommer huset för det är just topp 5 dom måste ha för att få en chans till att vara i final! Den 20:e denna månad är tävlingen slut så skynda skynda skynda!

 

HÄR går ni in och röstar och ni, TACK!

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback