Tisdagen är över

Ja det finns egentligen inte så mycket att skriva. Jag var på kontoret och städade idag. När jag precis var färdig med en toalett stod det en jobbarkompis utanför och frågade om jag var klar...5 minuter senare luktade det allt annat än gott därinne, det fanns även spår i toaholken. Har jag talat om hur tacksamt jobb jag har? Inte? Hepp för det har jag inte heller!

Jag är i och för sig rätt glad över att folk skitar ner så jag har nåt att göra, så jag slipper att borsta svep hela dagarna. Det hade jag kunnat göra om det fanns så mycket svep att borsta men nu finns det inte det!

Detta är min tjockteve by the way. Blocket tyckte att min rubrik "Tjockis söker ny familj" bröt mot reglerna så jag fick ändra, men va fan, den är ju tjock!

Nåja, hoppas att den kommer till en familj som bryr sig om den för det gör inte jag.

 

Dottern var här för en stund sen och la in lite grejer på hennes usb och sen var hon väck men imorgon kommer hon med resten av sakerna som ska in i mitt förråd. Hon ringde tidigare idag och frågade om jag ville köpa hennes resterande mat som var i frysen för en 50-lapp. Jag som tyckte att det lät för billigt sa att jag kunde betala 200 men då garvade hon och sa att det var gratis. Var jag ska pula ner den maten vet jag inte för det är fullt i min frys, jag får helt enkelt käka upp allt på en gång.

 

Ja det var väl allt för nu och ikväll. Puss och kläm

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback