Att få ligga

Stackars Agneta Sjödin som bara får män som enbart vill ligga med henne, en trofé liksom. Själv skulle jag inte ha något emot att ligga under täcket med en sån snygg och läcker kvinna som Agneta men hon är ju skithetero! Sen spelar det ingen roll hur jävla bra i sängen man är, hepp så är det.
 
Näe men ärligt talat. Träffar hon bara killar som har för avsikt att kunna skryta om att dom legat med en kändis så har hon ju valt fel killar. Då kanske det är bättre att hon skaffar sig en kille som också är kändis. Inte för att det garanterar ett livslångt förhållande men kanske lite längre. Skit i pojkspolingar som sen sitter i en soffa med sina grabbpolare och skryter om att dom minsann fått Agneta Sjödin på rygg. 
 
Jag tycker om Agneta, redan första gången jag såg henne i rutan, jag kommer inte ihåg i vilket program det var men hon såg så naturlig ut, verkade naturlig och rolig. En genomgo tjej alltså. Jag skiter i om hon är känd eller inte, det är ju så jag fått upp ögonen på henne ..precis som alla andra!
 
Lycka till Agneta, till slut snubblar du över den där riktiga mannen som inte bara ser ditt kändisskap utan också den kvinna du är och förtjänar att vara.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har läst att ditt läggning kan bero på en hormonell störning som de botat får i Australien mot. En hormon spruta så gillade killarna tjejerna igen och tvärt om. Det var visst någon internationell organisation som motsatte sig resultaten, vilken kan denna varit?

Svar: Jaha du ...men jag är stolt över den jag är så ingen spruta för mig tack.
tillganglig.blogg.se

2012-11-02 @ 00:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback