Min bästa vän

Först vill jag tacka för kommentarer och alla tankar ni haft. För att ni haft tankar på mig vet jag ju eftersom jag har statistiksmätare och ser att det är samma IP-nummer oftast som återvänder flera gånger om dagen eller åtminstone en gång.
 
Jag kommer inte skriva om vad som hände för detta var inte hennes forum utan mitt men eftersom ni fått läsa så mycket om henne genom åren så känner jag ändå att jag måste delge er lite.
 
Ni har ju läst om min bästa vän Ewa eller hur? Precis, det är just hon som lämnade jordelivet i otrolig stor sorg och saknad för många förra söndagen. Jag är inte ensam om det hela, hon lämnade efter sig mamma, pappa, 5 syskon och två söner. Även många vänner och bekanta. Jag får mitt stöd på Facebook, otroligt stöd måste jag väl tillägga för Ewa var en person med ett otroligt stort hjärta och då blir man också sörjd av många. Flera ringer och några har kommit på besök.
 
Vi blev vänner redan som 16-åringar då vi började i samma gymnasieklass, hon hoppade av men vi blev vänner, umgicks nästan dagligen och hittade på massa saker. När vi var 25 år hände nåt som jag inte heller kommer gå in på. Vår vänskap tog slut och den kontakten var bruten i 15 år. Jag slutade aldrig att tänka på Ewa som min bästa vän för vi hade delat så mycket. Hon var den första tex som jag ringde till när jag hade bestämt mig för att inte göra abort utan behålla barnet. Hon var den som kom upp på BB och grät av lycka när hon såg min dotter..idag 24 år. När hon för 4 år sen skickade ett sms till mig och ville ta upp kontakten igen tvekade jag aldrig. Jag var bara så otroligt glad att hon gjorde det. Jag är tacksam över att jag fick 4 år med henne även om det är dom sista jag fick.
 
Jag har så mycket minnen med och av Ewa genom åren att jag nästan går sönder av att jag nu måste bära dom ensam och inte med henne. Vi stod varann väldigt nära, berättade allt för varann, fanns där för varann och stöttade varann i allt. Det finns massor som hon fick veta som ingen annan vet, det är nu det gör så ont att jag inte har någon att bolla med..det kommer aldrig att finnas en Ewa till i mitt liv. Hon var mitt bollplank, min bästa vän, mitt mycket! <3 <3 <3
 
Nu får jag fylla mitt liv med annat men det kommer aldrig komma en dag då jag inte tänker: "Det här måste jag berätta för Ewa" för det kommer vara med sorg i hjärtat varje gång när jag kommer på att det inte går. 
 
Jag lägger in en dikt jag skrev till henne på Facebook.
 
<3 <3 <3 På ett moln i himlen visar du stolt upp dina vita vingar. Du är fri och ditt skratt sorglöst klingar. I ditt ansikte syns det att du är lycklig och dina ögon tindrar, ditt jordeliv är slut och nu finns det ingen som dig hindrar. Dina demoner är borta för evigt och du har fått en ljusning, det är nu alla tittar på dig med äkta förtjusning. I ditt inre är det inget kaos..bara lugnt, det är detta jag och alla andra hoppas på trots att det är tungt. 

Jag säger inte farväl..jag säger vi ses! <3 <3 <3 
 
 
Ta hand om er och varandra på bästa sätt, lova det! Värna om vänner, familj och dom ni tycker om. Livet är alldeles för kort och skört för att vara egoistisk!
 
Alla kärlek till er <3
 
 

Kommentarer
Postat av: MissManic

Mycket fint skrivet <3

2012-11-11 @ 18:36:36
URL: http://www.missmanic.se
Postat av: Malin

Jag är en av dem som tänker på dig... Du skriver så fint och jag är säker på att Ewa är med dig även om du inte ser henne. Bästa vänner och äkta vänskap hindras inte av att vistas i olika världar! Kramar

2012-11-11 @ 20:23:41
Postat av: Anonym

så fint skrivet,hemskt ledsen för din skull

2012-11-12 @ 19:38:01
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

2012-11-28 @ 21:23:47
URL: http://wiilow.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback