Min vistelse i Göteborg

Nu är jag hemma efter min resa. Jag och en kompis satte oss på tåget 8.30 för att åka till Göteborg. Ett hotellrum var bokat och när vi väl kom dit så hade vi gått och gått och GÅTT igen, vi frågade oss fram även om jag hade GPS:en på i mobilen, det visade sig sen att vi hade gått åt helt fel håll. Det är bara 800 meter från Centralen men vi gick nog fan en halvmil första gången. 
 
Vi lämnade in väskorna på hotellet, vi fick inte komma in direkt så vi gick till stan, det var då vi gick rätt väg och märkte att vi hade gått för mycket i onödan med tunga väskor. JAG hade en tung väska, kompisen hade en sån där man drar. Det ska jag också skaffa mig ifall man får för sig att resa igen.
 
Vi gick och gick och gick för att hitta en restaurang som tilltalade kompisen. Själv hade jag nöjt mig med Mc Donalds men se det passade inte. Hon ville ha kött förstår ni. Vi hittade till slut (tack och lov) en grekisk restaurang och där åt vi (tack och lov igen). Jag tog en öl till maten, det brukar jag aldrig göra men nu gjorde jag det alltså.
 
 
Sen gick vi igen och vad hände då tror ni? Precis, vi hittade knappt tillbaka till hotellet. Återigen gick vi fel, frågade oss fram och kom till slut fram, det var väl i grevens tid kan man säga för man hade nästan mjölksyra i benen. Vi fick vårt hotellrum och det var faktiskt väldigt fräscht.
 
 
En 140 cm bred säng, varför ha två enkelrum när man kan ha ett dubbelrum tyckte vi. Sängen var väl okej utom att jag vaknade varje gång kompisen vände sig om men vi vaknade rätt utvilade ändå. Vi somnade som klubbade sälar så fort vi la huvudet på kudden på natten.
 
Vi tog varsin dusch och sen pustade vi ut lite. Vi såg Liseberg från vårt fönster.
 
 
Det var dock inte denna utsikt vi hade, vi gick nämligen dit. Det är så mysigt där så här års.
 
 
Vi gick och gick. Kompisen älskar att ta lotter på chokladhjul och SOM hon tog lotter, vad hon vann? En chipspåse..hon som inte ens tycker om chips, den är fin!
 
Sen gick vi tillbaka till hotellrummet, på väg tillbaka delade vi på en pizza som var så flötig att man inte behöver använda lypsyl på resten av året. Men rätt god ändå.
 
På hotellet tog jag en dusch, satte på mig mysbyxor, av med bh:n och sen satt vi och tittade på tv i sängen, hon drack ett glas vin och jag en öl, sen var vi helt slut att vi somnade runt 1.
 
Imorse vaknade jag en timme före utsatt tid och sen vaknade hon. Då fixade vi till oss, gick ner och åt frukost och gick sen upp för att packa och fixade till oss mer. Gick till Nordstan och där..ja där gick vi väldigt länge. Hon köpte en hamburgare (jodå, då passade det) och jag åt ingen sån.
 
Vi klev på tåget som var mer än fullsatt och sen åkte vi hem.
 
Har haft det väldigt mysigt, alltid skönt att komma bort men rätt skönt att komma hem. En ny arbetsvecka imorgon och...ja det är väl mindre skönt men måste göras.
 
Hoppas ni haft en trevlig helg.
 
 

Kommentarer
Postat av: Martina

Det lät verkligen som något du sannerligen behövde!!

2012-11-18 @ 19:43:35
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Karin

Ha, ha, ha!!! Verkar som om hotellet är svårt att hitta till, men inte därifrån... - Kan inte vara bra för kundbeläggningen, om folk inte kan hitta dit, men det går jävligt lätt att hitta därifrån... :D

Svar: Jodå det är lätt att hitta dit om man går från centralen men ser man inte centralen så kan det gå lite fel, vårt lokalsinne kanske inte är det bästa heller ;)
tillganglig.blogg.se

2012-11-18 @ 20:12:30
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Vad skönt med ett avbrott i vardagen. Det verkade vara bra dagar. Mysigt med.
Kram

2012-11-28 @ 21:47:25
URL: http://wiilow.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback