Tur i oturen!

God förmiddag på er alla!
 
Ja herregud vilken kväll det blev igår. Jag ska berätta.
 
Jag gick hem till kompisen och käkade tacos. Det var supergott!
 
 
Jag åt två. Det var så mäktigt, annars hade jag kanske fått i mig en tredje också. Sen tittade vi på teve, jag tog en öl, en till och sen gick jag ut på Facebook och då såg jag att en vän där hade tråkigt men var berusad. Jag frågade om hon inte skulle hänga med mig ut, så sagt och gjort. 
 
Jag gick hem, bytte om i alla hast och gick hem till Ewa, drack lite till och lite till. Vännen från Facebook kom dit också. Vi gick till krogen, vännen från Facebook blev sketfull så jag satte henne i en taxi hem. Sen träffade jag massor med folk. Bland annat en annan vän från Facebook, självklart blev det ett kort på oss ihop!
 
 
Sen träffade jag fler och sen gick jag hem. Där börjar det roligaste..eller näe det var det inte. När jag skulle ta upp nyckeln ur fickan så ...den låg inte där!! Däremot hade jag visakortet, mobilladdaren, hörlurarna och EN vante. Jag letade igenom alla fickor, nyckeln var helt väck! Jag försökte att läsa på tavlan innanför dörren vart jag skulle ringa men det kunde jag ju inte läsa såklart. Inte för att jag var så full utan för att det var för långt ifrån.
 
Ringde Ewa och först svarade hon inte men sen gjorde hon det så jag gick hem till henne och sov. På morgonen letade jag igenom alla fickor igen, hepp ingen nyckel. Som tur är är jag en sån person som skriver ut det mesta som status på Facebook så jag skrev att jag inte hade nån nyckel och vet ni vad?! Då hade ägaren till krogen skrivit att han hittade en nyckel när dom städade. Jag skulle höra av mig. Som tur är så är vi vänner på Facebook! Jag ringde och fick beskriva den och han ba: "Nu tror jag att jag kommer göra dig lycklig, det är nog din nyckel jag hittade!" Fattar ni eller?! Jag kunde ha tappat den på väg hem då hade jag fan aldrig hittat den, jag hade fått betala för att byta lås och skit, den låg på ett bord där jag hade suttit tydligen. 
 
Jag gick hem till honom och fick den!
 
 
Tur i oturen, Ewa brukar i vanliga fall stänga av ljudet på sin mobil, nu var hon vaken, jävla tur, var hade jag annars kunnat ta vägen? Jag var beredd att lägga mig på gräsmattan utanför! Då hade jag blivit supersjuk säkert, legat i lunginflammation, urinvägsinflammation eller kolera eller vad fan som helst. Nu är jag hemma och snart blir det tvättstugan! 
 
Ikväll är det påt igen bara! Jag mår hur bra som helst.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback