Idag är man inte kaxig!

Igår var jag hos Ewa och drack öl då. Sen kom det två till och vi hade kul. Sen gick vi först till en krog där jag träffade en tjej som jag har på Facebook men inte umgås med. Det var kul att träffa henne, hon är sällan ute. Sen gick vi till en annan krog och ja.. det är vad jag minns sen är det diffust eller också vill jag inte minnas. 
 
Jag somnade runt 5 och vaknade 9 första gången, det gungade rejält, jag gick upp och rastade Doris och gick och la mig igen. Tittade på en halv film och somnade, sov 3 timmar och kollade klart på filmen och somnade igen. Sen vaknade jag runt 14 och kollade på en annan film och gick sen upp för att köpa pizza, inte många knop här inte och jag är inte så kaxig idag. Usch, nästa helg ska jag inte dricka så mycket och det är ett löfte! Då kommer det en kanongrupp så det vill jag minnas och ha kul!
 
Jag fick beröm för min nya jacka också, av Ewas son bland annat. Han är 15 år och ville ha den men se det fick han inte!
 
Imorgon är det en ny vecka (jo det är också sant) och man är återigen tillbaka i vardagen. 
 
Snart är det bara 2 månader kvar till julafton. Har ni börjat köpa julklappar? Jag ska nog köpa min första imorgon, bäst att vara ute i god tid så resten av folket kan stressa själva dagarna före jul. Då kan jag sitta i min soffa, mysa och känna att jag gjorde det rätta..att börja tidigt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback