Känner inte ett smack!

Imorse skulle jag sova till kl 7..det var det som var tanken. Det var inte min förkylnings tanke alls faktiskt. Jag har vaknat massa gånger av att jag antingen var täppt, snoret rann, ont i ryggen eller pinknödig. Kl 6 fick jag nog och försökte inte somna om igen men jag vägrade samtidigt att gå upp, mer än att gå på toa då men sen kröp jag ner i sängen igen. 
 
Kl 8.30 åkte jag och besiktigade firmans bil och det var inga problem, helt utan anmärkningar, gött!
 
Sen kom kollegan dit och vi åkte och jobbade. Det går lättare när man är två, särskilt som jag knappt kan andas mellan varven.
 
Förut var jag och Ewa på ICA och jag köpte detta.
 
 
Men eftersom jag inte känner ett smack vad saker och ting smakar så skulle jag lika gärna kunnat dricka ättika! Jag ska nog vänta tills jag känner nån smak tror jag bestämt. Jag köpte även Lypsyl för nu är läpparna så torra att dom snart spricker.
 
Sedan i lördags har det läckt i avloppet under handfatet och idag skulle jag då försöka få bukt på det där. Då märkte jag att ett rör hade spruckit så jag gick in på nätet och felanmälde. 2 timmar senare kom det en ung kille på 20+, gick in i badrummet och sa sen till mig: "Jag ska bara slänga av mig lite kläder"..hoppsan, vi hann inte ens presentera oss liksom. Jag fick ett helt nytt system och han kittade så nu ska det väl hålla åtminstone 5 år.
 
Jag försökte sova lite på dan, det gick sådär kan jag väl säga. Jag var täppt, näsan rann och jag dregglade. Så sexigt så man liksom döööör!
 
En dag kvar sen helg, så gött!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda aka Javamorsan

haha vilke syn jag fick nu för mitt inre gällande dig och grabben där. Särskilt med ditt dreggel haha

Men du fan krya sig nu så där kan du inte ha det!! Kramar

2012-10-04 @ 19:58:06
URL: http://baralinda.se/wordpress

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback