Madde har förlovat sig.

En av Sveriges absolut vackraste kvinnor har förlovat sig och då menar jag inte mig.
 
Madeleine, vår prinsessa ni vet, hon som helst inte vill vara i Sverige utan typ sitter och dricker kaffe i New York istället. Hon har nu fått en ring på sitt finger av sin amerikanske pojkvän Chris. Se där ja! Och ringen är då fan inte köpt i en automat kan jag meddela. Där sitter den och bländar New Yorkborna med sitt gnister. 
 
Chris är nog godkänd av kungafamiljen för han fick minsann följa med Madde när Estelle döptes. Roligt för honom, det är ju alltid lika roligt att se en bebis få vatten över huvudet och hela församlingen höjer sina hörapparater för att höra om det blir skrik, vrål, skratt eller nåt annat när det där våta hamnar där det ska. Nu vet jag inte vilket av det det blev, stod det i tidningen? Minns inte.
 
Nu ska deras kärlek godkännas av regeringen. Lite som att vara homosexuell i världen alltså. Man ska godkännas, fler ska ta ställning och sen kanske det blir ett ja, ett nej eller vi ska tänka på saken.
 
Godkänns det så blir det bröllop och sen får vi kanske se ännu en gång livvakter springa maraton genom Stockholm bredvid vagnen där Madde och Chris sitter och ler med hela ansiktet..om det inte regnar vill säga för då skulle då fan inte jag le.
 
Grattis Madde och Chris!
 
 

Kommentarer
Postat av: Gealach

Förmodligen kommer de inte att gifta sig lika storslaget som kronprinsessan, tror att det blir betydligt mindre och privatare, faktiskt.

2012-10-25 @ 08:55:03
URL: http://gealach.wordpress.com
Postat av: Sven Bergersjö

En intressant grej det där om homosexualitet. DETTA bröllopet tror jag säkert blir accepterat, men om Madeleine viljat gifta sig med en kvinna? Hade det accepterats?
Troligen av regering och riksdag, men troligen inte av statschefen... Och ännu mer spännande vore ju då samma fråga om det rört Victoria.
http://bergersjo.wordpress.com/2012/10/25/folk-idag-och-folk-pa-medeltiden/

Svar: Ja du..jag har tänkt samma sak. Vad hade hänt om Viktoria var flata? Hur går det då med arvingar?? Är hon en skam då enligt folk? Intressant!
tillganglig.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback