Onsdagen den 10:e

Imorse var det kallt, så kallt att jag kände att jag nog måste ha vantar på mig när jag står där helt ensam och väntar på bussen. Ja inte för att jag är ensam alltså utan för att det är kallt! Det blir liksom inte varmare om vi är två och väntar. Jo om vi är kära och kramar om varann men kramas vi så finns det risk för att vi missar bussen för att bara stå där och kramas när man är kär..ja det funkar kanske ibland men inte alltid, så kan vi säga!
 
Som vanligt var det jag som låste upp dörren till jobbet, så går det att alltid vara man nr 2 som kommer dit. Den första sitter i trappan och spelar på mobilen med sitt eviga knappljud..häromdagen undrade jag om han inte visste hur man stänger av det där jävla knappljudet! Det visste han inte. Hepp, sluta spela kl 6.30 då!
 
Idag var vi två på första stället, dock inte samma som i måndags, hon som var med mig i måndags är sjuk, hon som var sjuk då är egentligen sjuk men åkte och jobbade ändå. Tack! Det flöt på, det var massor att göra som vanligt. Sen var vi klara.
 
På lunchen åkte vi och tankade bilen full och fikade.
 
 
Nej jag har fortfarande inga smaklökar och lukt, jag VET hur en sån här smakar men magen ville ha sitt så det var bara att mata den det! Den är så god! Åtminstone var den det för 3 veckor sen då jag kände smaken.
 
Vi jobbade lite till.
 
Sen fick vi äntligen få åka hem. Jag la mig i ett bad och sen tog jag tag i disken. Det var min dag så här långt. Hur har er varit?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback