Osså kom det då!

När jag hade jobbat klart duschade jag varmt för det var SATAN va kallt och ruggigt det var idag. Man riktigt kände hur kylan trängde sig in i märgen på en, snurrade runt varenda revben i kroppen..ja varenda jävla ben vi har i kroppen liksom. 
 
När jag hade tinat upp satte jag mig framför datorn och då ville Ewa att vi skulle till ICA så det var vi men först skulle jag förbi apoteket för att köpa batterier till hörapparaten. Ett batteri funkar i en vecka så det fick bli ett storpack på 6 stycken, då har jag i en månad och lite till. Dom är inte så dyra men dom borde vara gratis för jag har då fan inte bestämt mig för att vara näst intill döv. Efter 9 operationer i öronen tyckte läkarna att det fick räcka. Så jag har ärr bakom öronen plus ett nästan igenvuxet hål där en titanskruv suttit, jag var vaken när dom borrade i huvudet och nu vet jag exakt hur asfalt känner sig när en asfaltborr kommer. Det skakar i hela huvudet, det ekar i det också. Skruven lossnade själv en sommardag för många år sen och sen hade jag ett hål..det kommer se ut så hela mitt liv, det kommer aldrig riktigt växa igen. Jag är glad så länge jag hör tack vare en hörapparat i alla fall.
 
Sen gick vi till ICA och handlade lite. En tant stod och ville vi skulle smaka nån jävla kålstav som vi sen skulle dippa. Jaja hit med det då! Det smakade inte jordgubb direkt men det fick duga.
 
När jag kom hem därifrån gjorde jag pannkakor och tittade på "Nybyggarna" på play som jag inte såg igår för att jag såg "Bonnläpp söker blygdläpp" istället. 
 
Trött är jag, sliten är jag men på måndag är jag ledig, kan ni tänka er, jag är ledig för första gången sen jag började igen 7 maj. Det smakar fan inte skit det ordet...LEDIG! Japp, underbart för jag har inte varit borta en endaste dag, jag har jobbat, jag har slitit, jag har varit envis trots att jag varit sjuk, jag har jobbat trots att ryggen skriker att jag ska ta det lugnt. Men jag är stolt, stolt över att jag är viktig på ett viktigt uppdrag!
 
På jobbet sa dom att det skulle komma snö på kvällen och förut kom det! Snöblandat regn i och för sig men på flera håll la det sig lite men är borta nu, men nu kom det!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback