På god väg!

Nu ser ni förändringen va? Det är inte klart, det är småjusteringar kvar som färg på menyrubriker osv men det är på väg och det är en blogg,facebook och twittervän som gjort headern åt mig och fått saker och ting på plats som jag igår klantade till och det mesta försvann! Ja headern är bilden längst upp som ni ser med kort på mig och prideflaggan. Denna gång fick inte Iza och Nogger vara med, taskigt kanske men det är inte så mycket handling om dom längre så jag låter dom vara ifred och kanske bara skriver nångång om hur mycket dom glor på mig när jag badar.
 
Inatt sov jag som en påse nötter, det snorades, det var täppt, det var hostigt, det var pinknödigt och lite annat. Inte att rekommendera om man ska städa på 3 ställen på en dag, det är ju inte det! Men vi kämpade på, jag snöt mig så många gånger att jag till slut trodde att hjärnsubstanser skulle synas på pappret efteråt men näe, dom sitter på plats vad det verkar. Jag är inte sjuk förövrigt, det är bara denna jävla förkylning som spökar.
 
Imorgon ska jag äntligen köpa mig en ny bh. Den gamla, eller ja, den är bara 2 månader gammal men bygeln har gått av och det vassa sticker in i bröstet på mig och DET mina vänner..det är fan inte skönt! Så imorgon ska jag ta mig till byn och inhandla detta för presentkortet jag fick av mina föräldrar. Kanske det räcker till nåt annat också, som typ strumpor, ett hårspänne eller kanske till och med ett halsband med en örn på eller nåt.
 
Mer om det får ni veta imorgon. Skriv gärna vad ni tycker om designen också, det är alltid kul! 
 
Hörs imorgon, godnatt!
 
 

Kommentarer
Postat av: Doris

Snyggt !

2012-10-07 @ 04:27:18
URL: http://farmordoris.wordpress.com
Postat av: Fröken Frodig

Kul med ny design!

2012-10-07 @ 13:19:27
Postat av: Fröken Frodig

Och grattis i efterskott förresten

Svar: Tack så mycket :)
tillganglig.blogg.se

2012-10-07 @ 13:20:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback