Semesterdag

Igår var jag så trött så jag somnade runt 22.30, trots att jag skulle vara ledig idag och kunde vara uppe hela natta om det vore så. Men jag var svintrött verkligen så jag gav upp och somnade på stört.
 
Idag vaknade jag 8 och tänkte, näe fan att jag tänker gå upp nu. Försökte att somna om men det gick inte. Ryggen gjorde ont, jag vände och vred på mig men gav upp. Jag låg däremot kvar i sängen till 10.30 ungefär. Sen fick jag för mig att skura skithuset så jag började under badkaret. Sen sa ryggen att det var alldeles för dumt så där tog det stopp.
 
Sen har jag dammsugit, lagat mat, tittat på en halv film som sög getstjärt, ätit, diskat, sovit en stund och sen vaknade jag av att Nogger vrålade i panik. Jag tittade yrvaket upp och såg att hon drog och slet i ett snöre som fastnat under dörren och det var det hon var tvungen att väcka mig för alltså. Kokokatt.
 
Det har varit skönt att vara ledig idag. Inga måsten, bara slappa och vara för mig själv en stund. Det var förbannat skönt. 
 
Imorgon är det jobb igen men nu har jag fått lite mer energi även om solen lyst med sin frånvaro och det blåst halv storm så gardinstången höll på att flyga ut när jag hade öppet balkongdörren. Friska vindar så att säga. Dock får man vara glad över att man inte bor i New York där det är Sandy som härjar. Orkanen ni vet.
 
Mörkt blir det tidigt också, jävla påhitt att ställa om klockan då. Vad ska det vara bra för? Ljusare på morgonen visst men inte om en månad, då är det väl ljust några timmar på dan och sen becksvart. Hit med snön också, gärna snöstorm, svinhalt och allt annat som hör vintern till..ja hit med det bara så det blir sommar nån jävla gång! Om vi nu får sommar vill säga, den blev vi ju snuvade på i somras. 
 
Nu ska jag skura skithuset igen, japp! Min lediga dag minsann!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback