Bra måndag!

Vi jobbade på imorse, så pass mycket att vi fick en paus för vi kunde inte komma in på ett ställe, stort sammanträde. Då åkte vi ner till sjön.
 
Ja ni kan titta förbi mig, det är sjön ni ska titta på...alltså. Vackert så det förslår, fortfarande vattnet ni ska titta på!
 
Som ett vykort på hösten. Nej vi badade inte nån av oss och ingen av oss har badat i år kom vi på.
 
Sen jobbade vi vidare, oj vad vi jobbade . Vi jobbade tills vi åkte till kontoret och åt lite. Sen åkte vi och köpte bröd. Ni tycker vi köper mycket bröd va? Stämmer bra det! 
 
Nu har dottern kommit och när jag kom hem så låg hon i sängen med täcket upp till hakan och tyckte det var svinkallt. Det är det kanske, men jag vet inte om jag tycker det, bara när det är kallt...liksom.
 
Nu är hon iväg till en kompis och promenerar. Träningsdressen var på i alla fall.
 
Sen kommer hon hem för att göra middag. Det ska bli nåt med kantarell, som jag hittade i skogen, gott!
 
 
Det blir en mysmåndag med dottern och imorgon ska det nog mysas också..om hon inte har nåt annat för sig. Men hon hade visst ett schema över sin vecka här "hemma". Får se hur mycket jag får se av henne.
Men jag njuter varenda sekund som jag får ha henne här. Man vet aldrig när det blir nästa gång. Men i oktober åker jag antagligen upp till Stockholm..jodå jag har allt fixat ett och annat.
 
Ha en go måndag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback