Fest vare här!

Näe då, jag vaknade inte nu, jag somnade kl 6 imorse och vaknade 10 och inte fan somnade jag om heller.
 
Igår var det ju lite fest, jag blev sketfull hos Ewa men helt plötsligt nyktrade jag till, vet inte om det var för att jag pinkade ut flera liter på en gång eller nåt. Det kom tre tjejer till och vi hade kul. En visade bröna och vi andra..ja vi gjorde inte det.
 
Vi gick till en krog och hade oss, träffade en av min dotters kompisar och hon är förjävla rolig måste jag säga. Sen gick vi till en annan krog och där hade vi oss också. Jag åt en korv för det hade jag lovat en som jobbar där. Jag tappade halva i sanden och sen åt jag inte den mer.
 
Igår innan dom andra tjejerna kom till festen så tittade jag och Ewa på kort från förr. Vi blev kompisar redan i gymnasiet. Detta kort är från 28 oktober-88. Min dotter var då ett halvår och jag hade fyllt 19 år. Jag och Ewa festade ihop redan då!
Snyggingar och glöm för bövelen inte att titta på mina axelvaddar!
 
Jag till vänster på kortet och Ewa då till höger
 
 
Sen efter krogen fick jag med mig nån hem. Det var trevligt. Hon låg i soffan och...eller näe det gjorde hon ta mig fan inte alls!
 
Idag känns det att man var ute igår. Imorgon väntar en ny arbetsdag och nu har jag suttit och skrivit in vilka dagar vi ska städa var, det kan vara bra att planera redan innan hur många moppar vi ska ha med.
 
Ha en förjävla bra söndag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback