Första veckan är ta mig fan gjord!

Vart ska jag börja tycker ni? Jag kan säga att jag har ont i hela kroppen, mina fötter ömmar och hela huvudet snurrar av tankar.
 
När jag fick reda på att jag var en av 3 som skulle bli ansvarig som lokalvårdare på det nya uppdraget (vi får tyvärr inte berätta var och inte vad som sker på jobbet) så blev jag glad. Ett nytt ansvar, en bekräftelse att folk litar på mig och att jag ska göra ett bra jobb. Jag är ju bara en visstidsanställd som slutar den 4 november men som ska göra allt som står i min makt för att dom ska fastanställa mig. Det har jag gjort genom att inte vara borta en endaste dag sedan jag började den 7 maj! 
 
Jag tog semester förra fredagen men jobbade hela sommaren så det tyckte jag att jag var värd.
 
Nu när när vi nu gjort en vecka så har jag flera gånger tänkt, jag klarar fan inte det här, jag har tagit på mig för stort ansvar, jag har inte förstått hur mycket det är men samtidigt har jag peppat mig själv. Mitt självförtroende har stärkts bara genom att faktiskt vara en av dessa 3 som flera tyckt skulle vara en självklar person på detta uppdrag.
 
Detta var första veckan, det har klarnat bättre, det har det men vi har mycket kvar att komma ihåg, vi måste planera i detalj och det ska ta mig fan klaffa! Vi ska visa hela världen att vi klarar det här!
 
Sen att det krisar med både svep och microdukar är en annan sak som ska bli bättre. Vi har fått en till tvättmaskin som ska göra jobbet fortare och lättare för dom som är på kontoret för har man så många ställen att städa på så måste det finnas material och som ska komma löpande. 
 
Det positiva är att tiden går förjävla fort, jag har kul med kollegorna, vi skrattar mycket, dels för att vi är så trötta och för att det inte klaffar men va fan, vi har jobbat en vecka! Det SKA gå, det MÅSTE gå och det SKA det ta mig fan!
 
Det är helg nu, en helg då jag ska njuta, ta igen mig, planera i huvudet hur vi ska lägga upp det men hoppas helgen går sakta så jag på måndag kan komma tillbaka med nya krafter och le så där som jag brukar när jag möter folk. Ett leende föder glädje, glöm inte det!
 
Trevlig fredag på er för helvete!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Klart det går! :)
Självklart strular det lite i början, men herregud, det hör liksom till.
Jag är helt övertygad om att du kommer att bli fast anställd.
Det där med att le är ju så underbart!Det brukar jag också göra, och belöningen man får när man ser andras ansikten spricka upp i ett leende tillbaka, är obetalbar!
Då ler man ännu mer, och fler och fler blir det som ler omkring en, och sedan sprider leenden vidare också. - Fantastiskt!
Vila och samla ihop dig i helgen nu, så ska du se att nästa vecka går som en dans! :)

2012-09-07 @ 18:17:30
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Martina

Klart det blir en inkörningsperiod på ett nytt ställe, som dessutom är så stort!
Men du är ju en klippa och med lite humor (jag menar mycket haha) så tror jag du klarar det här utmärkt!

2012-09-07 @ 18:24:18
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback