Från regn och rusk till sol

Imorse när vi var på första stället så stod regnet som spön i backen. Nu är det ju så att byggnaderna inte står bredvid varandra, nej då, ibland får vi till och med ta bilen och som idag så gick vi. Under den tiden så kunde man få regndroppar som la sig i nacken, rann nerför hela ryggen, satte sig i ryggslutet och fick mig att tro att det skulle stanna där men hepp, fan heller! Det fortsatte in under trosorna och vibrerade mellan skinkorna! Inte skönt alls. 
 
När det var frukosttime så satt vi i bilen och hörde regnet vräka ner, när det för några sekunder verkade lugna ner sig tänkte vi kliva ur men då blev det bara värre. Vi satt där inne och tryckte i en halvtimme! Sen kunde vi fortsätta att jobba. Vi stressar inte längre, vi vet vad vi gör och var vi ska vara och nu har vi fått lite rutin på tiderna som dom bestämt också. Det går inte bara att städa hur som helst, hepp, vi kan städa på ett ställe för då är dom någon annanstans osv.
 
När vi åkte till kontoret så började solen att skina, det blev jättehärligt väder, sen kom blåsten men fortsatte att vara sol. Det blev varmt, det var...skönt. 
 
Sen blev vi rastlösa så vi plockade ihop sakerna till nästa uppdrag och åkte. Dom sa inget om att vi var tidiga och det var ju bra. Eftersom det inte varit städat på så länge och ingen tömmer dom räfflade dörrmattorna på grus och skit så blir det en HEL del efter några år! Det rådde vi bot på. Vi funderade på om vi skulle dammsuga upp skiten men kom på att det inte fanns nån kontakt i trapphuset men inne, men eftersom det måste vara stängt och låst så sket vi i det. Sen fick jag en snilleblixt. Varför vi inte tänkte på det tidigare vet jag inte. Jag tog den tunga jävla mattan, vände upp och ner på den och sparkade! Hewoman liksom! Se där ja! 7 ton grus, barr, småsten och annat skit på golvet, sen sopade vi och SOM vi sopade sen. Det blev nästan en hel plastpåse full! Men nu så, nu ska vi ta det varannan vecka så slipper det bli så mycket.
 
Hoppas jag får mina nya byxor i veckan för snart blir hålen större och jag vill undvika att sätta en lapp för hålen med texten: "Sluta att glo! Här finns inget att se!".
 
Ha en trevlig måndag gott folk!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback