I hemmets lugna vrå

Igår gjorde jag inte ett skit mer än att titta på film, dricka några öl, lyssna på musik och skrev totalt innehållslösa statusar, precis som jag skrev igår att jag skulle göra.
 
Jag somnade runt 00.00 och vaknade runt 3, då hade jag fått två sms. Attans då, jag hade ändå satt smssignalen högt men är man astrött och nästan döv så hör man det tydligen inte, hepp. Nåja, det är så det blir ibland.
 
Imorse vaknade jag runt 9, fixade lite och sen fick jag snilleblixten att jag skulle gå upp all katthår ur min kinesiska matta.
 
Michael Jackson släng dig i väggen med din vita handske. Här använder vi gula gummihandskar förstår du!
 
Jag gnuggade, jag gned, jag brann nästan upp..eller ja, händerna i alla fall. Jag fick upp en hel del så att säga.
 
Nogger undrade vad som var fram och bak på den här nya katten. Jag hatar den där mattan, ska nog försöka att få tag på nåt annat. Jag har fått ärva den och...ja, den är inte fin.
 
Nu har jag legat i ett bad och gottat mig. Det är så rått och kyligt både ute och inne nu så det behövs tinas upp lite här och där liksom.
 
Imorgon när min dotter har kommit så ska hon stå för matlagningen fick jag sms om, gud så snällt! Då kan hon rå om sin gamla mamma i 6 dagar med mat, städ, tvätt och massage av nacke och axlar, perfekt! Eller näe..hon ska ju inte vara hemma hela dagarna...va synd. Men det är ju inte jag heller, jag har ju faktiskt ett jobb att sköta där jag har stort ansvar, det kan man inte bara lämna över till vem som helst...förstår ni. 
 
Hoppas att ni får en helt underbar söndag.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback