Nya uppdraget

Ja då har första dagen gått på mina nya uppdrag/jobb. Vi kan säga så här. Somnar jag efter 21 så är det nog nåt fel, fått energi eller att älsklingen överraskat mig genom att komma utan att fråga om det är okej, annars kommer jag somna före. 
 
Första uppdraget var, ja va ska vi säga..inte så lite som man först trodde. Hell no! Flera byggnader, många lokaler och sen att det var urskitigt gör ju inte saken bättre. Det går liksom inte så fort att städa då så att säga.
 
Sen är det nytt för oss, det är många intryck, många nya människor och sen ska man hålla tider, kommer detta att gå? Ingen aning men vi ska göra vårt bästa för att dom ska tycka att.."JÄVLAR vad vi vill ha kvar dessa städerskor, vi skulle betala mer bara vi får behålla dom". Lite så liksom.
 
Sen åkte vi till kontoret, stoppade in lite mackor i kakhålet för vi hade inte kunnat äta frukost. Efter det åkte jag och en tjej till till ett annat nytt ställe. Där var det inte heller så lite som vi först trodde. Det är två byggnader och lika skitigt där. Samma städföretag som det första alltså. Här kommer dom också se skillnad så att säga. 
 
Det kommer aldrig komma några bilder från dessa ställen, det är lite mobilförbud. Vi får inte fota, det är hög sekretess så nej, inga bilder. INGA BILDER SA JAG!
 
Jag hoppade av hos mig och kollegan tog över bilen och körde till kontoret. Själv slet jag av mig alla kläder, la mig på rygg i sängen och hoppade sen in i duschen.
 
Imorgon är det återigen ett nytt ställe, hoppas det inte är lika skitigt där men dom har säkert haft samma städbolag som dom andra ställen.
 
Nu sätter jag på mig mysdressen (läs shorts och t-shirt utan bh). 
 
Ha en trevlig kväll!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback