Planering is the shit!

Imorse när vi kom till jobbet så fick vi veta att en kollega hade blivit sjuk så vi var 2 på det första stället. Igår strukturerade jag ju upp alla ställen och bestämde vilka dagar som vi skulle ta vad. Idag kände vi att det var kanonbra! Inte en endaste gång stressade vi. Vi tog det i tur och ordning och gjorde ett förjävla bra jobb måste jag säga. För första gången sen vi startade kunde vi sitta på en bänk ute i det fria och äta frukost! Jag hade 2 svettiga ostmackor med mig men eftersom jag glömde att köpa nåt att dricka så sket jag i dom där jävla mackorna.
 
Min kollega tog upp en lunchlåda och däri låg det melon och vindruvor, åh vad gott det var! Såna där lite söta meloner ni vet, orange kött och..ja dom var goda! Vi gjorde det vi skulle och sen åkte vi till kontoret. Där åt jag mina svettiga mackor för vi stannade till på Netto och köpte en läsk.
 
Jobbade själv på andra stället men det gick bra!
 
Sen fick jag lov av chefen att ta bilen med hem, lite onödigt att åka till jobbet med svep som ändå inte tvättas förrän imorgon bitti och ta bussen hem när jag ändå åker förbi hemma när jag slutar! Jag kommer vara nästan först på jobbet imorgon så vilken skillnad gör det? Ingen!
 
Så nu kommer tröttheten som inte kommer på hela dagarna och det är så skönt att ha häcken full hele tin!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback