Slapplördag

Imorse vaknade jag första gången kl 6.40 och blåsan gjorde sig påmind. Jag gick upp, tömde och gick och la mig igen, jag somnade direkt. Vaknade kl 9 igen och där låg jag och myste med mig själv.Gick in på Facebook, batteriet sa till om att det nog var dags att ladda. Vad gör man när man har laddaren i skrivbordslådan 3 meter från sängen? Precis! Man rullar till den sidan, öppnar, tar ut och rullar tbx såklart! 
 
Där låg jag och myste och skrev massa innehållslösa statusar på Facebook...till kl 11! Kl 12 hade jag tvättstugan och ja, jag tvättade. Massa tvätt. Tvätt som blev rena. Strumporna var lika många när det var färdigtvättat som innan, hurra liksom! Inget monster som tagit dom alltså.
 
Sen städade jag, bäddade rent och duschade. Gick sen till ICA för att inhandla en färdig pizza. Det är jättebra om man kollar vad en sån innehåller innan. Sen brann det i käften efter att ha vräkt i sig hela med pepparoni i. Heja Sune, du är bäst, du är så glupsk att du äter som en häst!
 
Sen tittade jag på film och myste mer med mig själv...ja..och Iza också förstås som alltid ligger på min högra sida och trycker in sin tass i kinden alternativt bröstvårtan.
 
Nu dricker jag några öl, lyssnar på musik och skriver ännu fler innehållslösa statusar på Facebook.
 
Hoppas er lördag är lika kul som min.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback