Sliten

När det är helg ska man vila och få ny energi. Jag är lite tvärtom...tydligen. Jag töms på energi genom att festa. Nu har jag festat i två dagar och jag skulle behöva ha semester i en vecka. 
 
Igår gick vi inte in någonstans, det var nästan tomt överallt. Vi hade en förjävla rolig förfest som alltid, alla var i sina essen, skitkul!
 
Sen splittrades vi, jag och en till gick åt ett håll och dom andra åt ett annat. Sen gick vi hem till mig..ja det blev efterfest för två och hon gick hem 5.30. Det var skoj. Ja inte att hon gick hem men..ja.
 
Idag känns det att man festat i två dagar. Nu ska jag göra så lite som möjligt hela dagen för snart börjar ännu en arbetsvecka men det gör inget, jag trivs som fan.
 
Frukosten är inhandlad för imorgon, vi sitter la som vanligt i bilen och äter den, om det inte är fint väder för då sitter vi på en bänk och mumsar.
 
I veckan får jag också två cerisa v-ringade kortärmade tröjor. Det är så vi tre måste se ut. Får också nya byxor då mina har två hål mellan benen, inte så snyggt och mysigt att se in i det när jag står framåtlutad och torkar längst ner på dörrposter kanske. Ja ingen annanstans heller ska jag la säga! 
 
Har ni haft en bra helg då? Inte festat loss som jag? Hepp.
 
Nu ska jag göra nåt annat. Lägga mig i sängen kanske och inte göra ett skit.
 
Ha det göttans!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda aka Javamorsan

Ja du Sune det gäller att inse att man inte är 19 längre ;)

2012-09-16 @ 19:16:20
URL: http://baralinda.se/wordpress

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback