Tiden går så satans fort!

Ja då var det dags för andra dagen på två av ställena. Idag gjorde vi mer än i måndags. Vi var på fler ställen, vi släpade och slet som djur. Så är det när man inte vet hur många moppar eller microdukar man måste ha och att vi inte har grejer till alla ställen utan måste ta med oss saker och ting. Imorgon ska vi försöka sätta oss ner och strukturera upp allt.
 
Vi har kul ihop jag och mina två kollegor. Den som är med på förmiddagen är inte med oss på eftermiddagen för hon jobbar bara 4 timmar medan vi jobbar 8 men det blir mer än så för som det är nu hinner vi inte ta frukost, vi hinner knappt äta lunch. Vi får sitta när vi sitter i bilen eller åker lite till kontoret. Sen är det till att packa ihop för andra stället för dagen.
 
Idag var vi så trötta att vi skratta åt saker som egentligen inte alls var så kul men med vår fantasi blev det sketkul!
 
Jag trivs men kommer trivas mer när vi fått ordning på saker och ting. Som det är nu vet vi knappt vilka dörrar vi ska in i.
 
På lunchen fick jag lite mat av en av kollegorna. Jag hade inget bröd hemma och då får man vara utan men detta fick jag alltså.
 
Ja ni ser vad det är eller? Bulgur, pasta, gurka, räkor, ananas och melon, skitgott var det, dock blev jag inte mätt men jag ska snart värma det jag åt igår. Orkar inte laga mat idag.
 
På fredag kommer jag vara så slut att jag kommer somna tidigt. Men fan vad tiden går fort när man jobbar hela tiden! Me like, me like! Helgen är snart här!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback