Underbara lördag

Ja då var det söndag igen och ja..igår var det lördag (jo det är sant). 
 
Älsklingen kom hit, vi lagade mat...nej, fel, JAG lagade mat, hon fick sitta och titta på. Vad vi  JAG lagade? Chipslåda! Här finns receptet om ni vill ha det. Det ser lite ut som nåt mormor har hostat upp men FAN va gott det är. Det blev succé! Hon åt med god aptit och det blev till och med över. Det skulle vi ha senare..trodde vi ja, formen står fortfarande i kylskåpet.
 
Efter det umgicks vi bara. Skrattade, myste och sen satt vi på balkongen till ca 2 inatt. Jag trodde det var till 4 men eftersom jag inte hittade min mobil så ringde hon mig, då var kl 2.13 
 


Detta är alltså inte bara mitt! Vinet är älsklingens och ölen..ja den är min! Vi skulle bara dricka litegrann, jo tjena. Jag hade 9 Mariestad old ox, jag har 2 kvar, hoppsan! 
 


Kolsvart ute på balkongen men har man doftljus så luktar det både gott och blir ljusare...liksom. En helmysig lördag alltså.
 
Imorse vaknade vi runt 9.30 men ja..vi gick upp ca 11.30. Man har lite svårt att gå upp med henne bredvid sig så att säga! Hela hon är vacker att se på....också det så att säga!
 
Sen åkte hon hem, hon skulle byta spån i marsvinsburen eller hur det nu var. Får se när vi ses nästa gång, längtar redan.
 
Söndag och imorgon börjar jag ju då mitt nya uppdrag. Ska vara där kl 7, lite nervöst men det ska nog gå. 
 
Hoppas att ni hade en lika underbar lördag som jag. Puss på er!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback