Alla hjärtans dag!

 
Ja då kom den här dan, dagen då alla köpmän gnider sina händer i glädje, champagnen är på kylning och det dricks JÄVLAR efter att kassan räknats. Det blinkar dollartecken i varenda öga, det skjuts raketer både ute och i sängkammarn. Om nu inte frun/tjejen/sambon eller nåt annat har huvudvärk eller har mens vill säga. Då skjuts det nog bara litegrann i ensamhet.
 
Det är också ångestens dag för många. Det är just den här dagen flera vill ha någon vid sin sida, någon som skickar små söta sms, skickar blommor med blombud, överraskar med ringar, andra smycken eller helt enkelt bara ger en frukost på sängen (om nu inte människan bor ca 40 mil ifrån då). Den här dagen kanske man minns då det var som bäst i ett förhållande, man minns dagen då det var så mycket kärlek att man kunde storkna..läs VAR. Det är kanske nu man är singel, nyss blivit singel och bara vill lägga sig under täcket för att försvinna från jordens yta just för att man känner sig så satans ensam.
 
Jag är singel men inte så singel att jag inte får kärlek för kärlek det får jag. Imorse fick jag ett sms tex. Kanske inte var innehållet som var sötast...utan ATT hon smsade innan hon började jobba, smsade innan jag smsade först. DET mina vänner, det är fan kärlek! Vad jag skickade? Ett MMS faktiskt, och en text. Privat såklart, privat fattar ni la! Näää inget snusk, inte idag, imorrn kanske?
 
Hoppas att ni i alla fall känner att den här dagen faktiskt kan kvitta, ja ni som har ångest alltså. Imorgon är en annan dag, alla hjärtans dag är om ett år igen snart, tänk så! DÅ jävlar ska det ske nåt kul! 
 
Jag suger på denna bild, en helt spontan handling från tjejen som får mitt hjärta att bulta varje dag, varje minut och varje sekund.
 
 
Puss alla!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Puss! Hoppas du har haft en härlig dag!

2013-02-14 @ 19:22:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback