En lite annorlunda dag!

Imorse när jag vaknade märkte jag en sak. Masken jag har på mig (andningsmask) var inte knäppt på båda sidor, sen upptäckte jag även att den var avstängd. Vad hade hänt? Hade jag stängt av den i sömnen? Hade jag inte ens satt på den? Var jag så förbannat trött igår att jag somnade mitt i? Ingen aning. Jag är trött som satan men vill inte sova nu för då kanske jag har svårt att somna ikväll.
 
Jag åkte och hämtade min kollega men först var det till att skrapa rutor. Sen såg jag nåt fint..och det var inte mig i spegeln.
 
 
Framför mig var det becksvart men i backspegeln kunde jag se att bakom mig höll morgonen på att gry. Det blev en helt underbart solig dag och det gillas som fan!
 
Sen hämtade jag kollegan då, åkte till jobbet, mötte upp den andra kollegan och sen for vi och jobbade en stund. Sen hade vi ett specialuppdrag men vi fick inte börja med det förrän en timme senare så därför åkte vi hem till den ena kollegan och käkade frukost och gosade med en katt! 
 
 
Herregud jag är inte van vid att dricka juice till frukost, heller inte äta ljummen och microkörd tekaka med massa gotter på! Det var..ja..gott. Hon bodde fint. Sen åkte vi och gjorde det vi skulle och sen..ja sen var vi klara.
 
Vi åkte till Mio och där köpte hon inte det hon skulle men något annat...liksom. Sen åkte vi och handlade. Var ju tvungen att köpa mer kaffe så kaffebesöket kan vara hos mig lite längre, nu kan hon vara 5 minuter längre än vanligt. Det är ju..bra. Välkommen säger jag då! 
 
När jag kom hem fick jag veta att kaffebesöket inte skulle komma idag för att hon hellre gjorde nåt annat, japp sån är hon, skiter i mig totalt, jag är totalt ointressant! Näääää, jag vet att hon läser min blogg så därför kan jag skriva sånt här för att jag vet att hon protesterar hej vilt, viftar med armarna och vrålar att så inte är fallet ALLS!
 
Jag hade bokat av min tvättid för att jag tänkte att hon skulle komma men ..ja då skulle hon ju inte det så jag röjde ur min klädkammare, stoppade en jävla massa kläder i olika säckar så jag kan tvätta. Då hittade jag dessa.
 
 
Dessa har jag inte haft på en månad eller två just för att dom har blivit mer trasiga. Det är bara kaffebesöket som sett mig i dessa när dom sett ut så här. Nu..ja nu är det med sorg i hjärtat som jag slänger dom. Jag fick dom av mitt ex 2005 eftersom hon inte trivdes i dom. Dom absolut skönaste mysbyxor jag någonsin haft i mitt liv, har försökt få tag på likadana men hepp, dom finns inte tydligen. Så..V.I.F!
 
Jag gick sen ner och bokade tillbaka tvättiden för jag har fortfarande duracellkaninen i kroppen och är rastlös så kl 17 är det jag som sitter i tvättstugan och ser när mina kläder och lakan knullar med varann.
 
På lördag blir det röj med några töser, skitkul ska det bli. Vi ska röja, vi ska dansa, vi ska prata med folk och jävlar vad vi ska.. ja det var nog allt.
 
Hoppas att ni också haft sol som jag. Underbara sol som gärna får skina en månad nu så all snö försvinner så det kan bli vår nån jävla gång!
 
Happ, ha det ha det!
 
 

Kommentarer
Postat av: Dotera

Släng en jäääävla massa så jag får plats med mina;)

2013-02-26 @ 17:50:31
Postat av: Mamma

Haha, du får ha dina kläder i matförrådet i källaren ;)

2013-02-26 @ 19:24:57
Postat av: Malin

Haha vilka stinkbomber du måste släppa ut som spräcker en hel byxa! :O Men vadå ansiktsmask? Sover du med ansiktsmask? Por-rengöring eller va?

2013-02-28 @ 15:07:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback