Jag vill bli rik!

Idag var det nästan så droppen var nådd. Jag är inte mer än människa..FAKTISKT! Ibland känner jag..FAN att jag inte är rik. Då hade jag inte jobbat en dag till i mitt liv. Då hade jag gjort allt jag velat göra och trivts så in i helvete för då har jag valt det själv. 
 
Nu är jag inte rik och jag får traggla mig fram ändå. Det tar rätt mycket på energin, krafterna och framför allt på ryggen. Idag ville jag bara lägga mig ner och skrika rakt ut men jag gjorde det inte! Hepp för jag kämpar, jag ger inte upp och jag tänker på andra.
 
Idag är ingen bra dag faktiskt. Dottern åkte nyss hem och nu vill jag verkligen inte att hon åker upp, jag vill att hon flyttar hem igen. Helst dörr i dörr med mig men hon fyller 25 i år och då får man väl släppa lite men hon är en av mina bästa vänner och då vill man kunna sitta ner och prata öga mot öga istället för på telefon.
 
Idag är det också 3 månader sen Ewa lämnade oss. T R E månader sen, det känns som om det var igår. Jag kommer aldrig glömma samtalet hennes lillasyster gav mig. Ewa fattas mig/oss väldigt! Vi kände det i lördags också då vi var samlade, hon fattades, hon skulle ha varit med, hon skulle ha fått igång oss och hon hade skrattande vrålat åt oss att ge fan i våra mobiler för det var så det var, nästan alla höll på med dom samtidigt som festen fortsatte såklart. Hon hade sagt att är det fest så är det!
 
Imorgon är en annan dag, då hoppas jag att den blir bättre. Kaffebesöket kommer på eftermiddagen, jag längtar! Japp det gör jag! Hon får mig alltid på gott humör. <3
 
Nu blir det lite mat och sen blir det la tv, hoppas ni haft en bättre dag än jag.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fnulan

Men vännen, så mycket sorg.... vill krama dig!!

2013-02-04 @ 22:58:43
URL: http://www.femme.se/fnulan
Postat av: Fnulan

Men vad menar du med att inte uppdatera din blogg? Hur vågar du????

2013-02-05 @ 18:37:23
URL: http://www.femme.se/fnulan
Postat av: Linda aka Javamorsan

Här kommer en drös med kärlek från Partille. Jobbigt när man har såna dagar. Hoppas du känner dig bättre snart Kramar

2013-02-06 @ 15:56:30
URL: http://justsaying.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback