20 timmar av kärlek

I fredags blev det bestämt, det var då hon frågade om hon fick komma på lördagen. Vi skulle äta, mysa och glo på film. Det var precis vad som skedde.
 
 
 
Men först klippte hon mig. Jag har väntat så jävla länge på att hon ska göra det så nu blev det gjort! Ja jag vet! Jag behöver färga håret nu men det får jag nog vänta med tills jag får lön för det är inte prio 1 nu när man inga pengar har känner jag. Men jag var lycklig över att jag nu slipper stå varje morgon och undra om jag inte ska ta keps till jobbet.
 
Sen åt vi, det var gott. Sallad med gott bröd till, det fotade jag inte som ni ser.
 
Sen tog hon en dusch och ja.....det tog jag inte heller kort på. Jag bäddade rent i sängarna och sen blev det mys på hög nivå till filmen "Loving Annabelle". 
 
 
Vin med jordgubbar i! Ja jag har nog fan fått smak på vitt vin..om det inte är så surt att strupen vill flytta vill säga! 
 
Sen råkade vi lämna vardagsrummet en halvtimme och då fick vi se detta!
 
 
Nogger på bordet som mumsade tuggummi! Joråsåatteeee, där stod hon och sen såg vi Iza i bakgrunden och hennes ögon blev ju som ficklampor och då bröt vi ihop av skratt. Som alltid ska tilläggas för raringen och jag har förbannat kul, vi är rätt lika på mycket..som att skratta åt saker som ingen annan skulle skratta åt. 
 
Sen blev det en annan film "Better than chocolate", ännu en flatfilm alltså. Där satt vi och mös i soffan men sen kom det nån som ville vara med.
 
 
Liten avis katttjej alltså, hon är nog fan flata den också. Men ett fint kort tycker jag allt.
 
Sen gick vi och la oss runt 2, somnade runt 5 och jag blev väckt 11.15. Visst är det förbannat mysigt att bli väckt av att det kommer fingertoppar strykandes på armen och pussar på kinden? I vårt fall är det alltid jag som ligger och väntar på att hon ska vakna, jag hämtar grytlock, sjunger det falskaste jag kan och det högsta jag kan och sen när hon börjar röra på sig så lägger jag mig snabbt ner och låtsas som att jag precis vaknat jag också..eller näe. Men idag hade hon tydligen varit uppe och grejat, dragit för gardinerna för att hon trodde att ljudet skulle väcka mig, hon glömmer nåt..JAG HÖR INGET UTAN MIN APPARAT!! Den är fin. Så då väckte hon mig med pussar istället. Inte det sämsta måste jag säga.
 
Nu har hon åkt hem och jag som igår fick låna en HDMI-kabel av en kompis ska nu glo på film på tv från datorn, jag är nog den som sist gör det va? Är det så?
 
Det blir te och macka också, så jävla gott! 20 timmar av kärlek är slut för den här gången, nu längtar jag till nästa gång, så kan vi säga! ALL kärlek är BRA kärlek! <3
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fnulan

Asså du... asså... måste säga det, din kommentar hos mig fick mig att skratta BIG TIME!!! Jag sitter med och garvar åt min egen blogg ibland!!

Låter som att ni haft det sjukt mysigt!!
kram

2013-01-13 @ 19:47:56
URL: http://www.femme.se/fnulan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback