En skitkul spontankväll!

Jo jag sa ju att jag inte skulle umgås med nån den här helgen, jag ska sluta att säga så tror jag bestämt. 13.22 smsade jag Annelie, hon med falukorven i pannan ni vet..och frågade om hon skulle ut för jag såg att hon och en tjej skrev nåt om det på Facebook. Fick tillbaka: "Det börjar luta däråt men inget bokat än." Jag frågade om jag fick hänga med ut ifall dom skulle ut. Fick tillbaka: "Absolut!!".
 
Sagt och gjort. 18.20 blev jag hämtad av två andra tjejer och sen var festen igång. Vi babblade, vi lyssnade på musik och vi drack! Och vet ni vad? Jag drack vin...också! Fick en hel liter, eller näe det var nog inte en hel ..eller jag vet inte, den tog slut iallafall och sen drack jag mina resterande 8 öl 5.2! Jag blev lite berusad men inte så där sketfull som jag kan bli. Sen var det gruppbild och eftersom det är jag som tar fotot är ju inte jag med då.
 
 
Fina som få!
 
Sen fick vi skjuts av en kille för vi skulle in på stället före kl 22 då det är gratis. 
 
Det var faktiskt den roligaste utekvällen det här året jag lovar!
 
Jag fick mus också.
 
 
Sen sa vakten till mig att gå ut, jo det är sant! Fast det var för att tre polare stod utanför och hade sagt till honom att hämta mig. Dom visste inte om dom skulle gå in men jag övertalade dom minsann.
 
Här är två av tre.
 
 
Jag pratade med folk, jag pussade en karl på munnen och jag dansade! Som sagt, en skitkul spontankväll.
 
Sen gick jag hem.
 
 
 
Hoppas ni också hade en kul kväll!
 
Idag mår jag lite som jag förtjänar och mina Ipren är slut men jag har badat, varit på ICA och bäddat rent i sängarna så jag är lite mer människa nu så att säga.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ☆Nnad's Blogg☆

Rolig blogg, kom in här av en slump och måste säga att din humor är inte alls dålig ;)

2013-01-06 @ 19:46:24
URL: http://nattstad.se/nnad
Postat av: Sune...the girl

Tack så mycket! :)

2013-01-06 @ 19:56:38
Postat av: Linda aka Javamorsan

Låter som en härlig kväll det. Kanske får se till att ha en sån kväll när jag väl får tummen ur och kommer och hälsar på dig :)

2013-01-07 @ 08:36:09
URL: http://justsaying.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback