Underbar helg!

Ja då är det söndag. Helgen har varit helt underbar. Att bara vara hemma, umgås med folk man tycker mycket om..ja det är fan livet!
 
Igår kväll kom då raringen, jag hade lagat mat och den åt vi. Det blev mycket mat över så det ska jag mumsa på senare, jag längtar!
 
När vi hade ätit så tog jag fram gotter, vin och öl.
 
 
Det ni ser där, ja det är ungefär vad som finns kvar, eller lite är borta men väldigt mycket kvar så gissa om jag ska moffa sen framför teven? Helt jävla rätt! Raringen tog ett glas vin...fel..tog några glas vin och jag tog ett glas öl..fel! 4 öl och sen tittade vi på en flatfilm! "Lost and delirious!" En fin film, en flatfilm som verkligen visar att vi homosar verkligen inte bara har sex utan det finns äkta känslor för den andre. Man såg lidandet, tomheten och saknaden hos ena tjejen och det är så det är även för oss så att säga även om det ibland verkar finnas folk som 2013 fortfarande inte har koll på hur vi homosexuella fungerar. Det är rätt skrattretande men också rätt sorgligt.
 
 
 
Runt 00.20 gick vi till sängs och sen runt 2.23 pratade vi om alla som då lämnat krogen, står och huttrar utanför en taxistation för att få komma hem, hur det är lång kö på den enda nattöppna pizzerian och vi då, vi som redan låg i sängen och hade gosat ner oss.
 
När vi släckte ner i vardagsrummet så såg vi detta och bröt fullständigt ihop av skratt!
 
 
När vi bryter ihop så ser mina katter ut som om dom när som helst ska ringa 112 för att få in oss på psyket!
 
Vi somnade men efter några minuter blev jag väckt av henne för då kunde jag tydligen inte andas, hon trodde jag skulle dö och krävde att jag skulle ta på mig min snarkmaskin för det var inte bara hon som hörde mina snarkningar utan även grannarna..tydligen. Jag har aldrig haft den på mig när hon sovit över förut men jag har tydligen heller inte snarkat så mycket som inatt. Jag var fruktansvärt trött efter att inte ha sovit många timmar på flera dagar. Så det var bara att ta på mig den och sen snarkade jag inte alls och hon slapp att vara rädd för att jag aldrig mer skulle vakna upp.
 
Runt 10.15 vaknade jag och då låg hon inte i sängen bredvid mig. Till detta hör att jag brukar vara den som vaknar först, okej, förra gången vaknade hon före mig också och då gjorde hon allt för att jag skulle vakna. Jag hörde henne stöka omkring i badrummet och trodde ett tag att hon städade eller nåt. Sen kom hon in och såg mig vaken. Hon trodde hon skulle få ligga och glo på Facebook i mobilen en timme innan jag vaknade, tji fick hon! Sen runt 12 gick vi upp och då blev det frukost. Efter igår hade jag lärt mig att ha något att tugga på så jag slapp gå till ICA för att skaffa det!
 
Nu blir det till att göra efterarbetet, dvs, diska, plocka undan, bädda dom stökiga sängarna och sen bara ta det lugnt resten av söndagen, en helt underbar helg har det varit! Tack till dig! <3
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fnulan

Jag sitter här och skrattar ihjäl mig.... dina kommentarer är fan underbara!!!! Du måste kryssa i att du vill ha svar på mail.. Jag svarar ju på alla!!
sleeeeeep tajt!!!!

2013-01-27 @ 22:36:38
URL: http://www.femme.se/fnulan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback