Från okänd till känd

Nu när Anton Hysén var världens första fotbollsspelare som kom ut som bög så måste det såklart uppmärksammas, inte bara i Sverige utan även i andra länder.

Tänk om den dagen kommer då man ba "Jaha vad är det med det då?". Ja då menar jag inte att jag som flata ska säga det utan resten av världen, ja heterovärlden då alltså. För jag och alla andra homosexuella tycker inte det är så konstigt att en bög spelar fotboll. Vi homosar är inte från en annan planet liksom.

Men nu har Anton Hysén blivit känd för "den första homosexuella fotbollsspelaren som kom ut" men jag kan inte låta bli att tänka...vad hade hänt om det inte var Glenn Hyséns son? Om det typ hade varit den fabriksarbetandes son?

Det är jag lite nyfiken på faktiskt, så fram nu alla bögar i alla divisioner ja gärna i eliten också för Anton är knappast ensam om att vilja ha killar eller hur?! Fegisar!

Ja det var väl det jag ville ha sagt och inte så mycket mer.


Kommentarer
Postat av: anonym

kan inte du berätta lite om hur du kom ut som lesbisk? jag är 30 år och tror att det kan vara så att jag är homosexuell, men mina föräldrar skulle få hjärtattacker om jag berättade sanningen!



skulle vara jätteglad om du kunde dela med dig av hur du va modig nog och kom ut! :)



många varma hälsningar, din blogg är väldigt underhållande :)

2011-05-06 @ 18:19:30
Postat av: Sune...the girl

Svar till anonym: Tack för kommentaren. Jag har skrivit ett inlägg om hur jag kom ut och allt det där. Vill du läsa det så gå in på länken här :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback